O nama
Lokacija
Kontakt
Uvjeti poslovanja
Učestala pitanja
Linkovi
Kontakti
 +385 23 302 505
 +385 23 302 550
 +385 23 316 800
 +385 98 909 7540
 kontakt e-mail
 Špire Brusine 4,
 23 000 ZADAR - HR
Tražilica
Tečajna lista HNB-a
vrijedi od 01.07.2022.
EUR 1
GBP 1
USD 1
Konvertor valuta
Ponuda nekretnina
Kuće | Stanovi | Poslovni prostori | Turistički objekti | Zemljišta | Zakup-Najam
O nama
IDASSA - Agencija za promet nekretninama

Idassa je agencija specijalizirana za posredovanje pri kupoprodaji nekretnina.

Sjedište agencije nalazi se u ulici Špire Brusine 4, u Zadru. Područje rada agencije je zadarska županija, uključujući kopno i otoke, a nerijetko poslujemo i u široj regiji Dalmacije. Koristimo priliku da Vas upoznamo s radom i uslugama naše agencije koja je osnovana nakon niza godina provedenih u djelatnostima izgradnje, prodaje i posredovanja u prometu s nekretninama, te u pružanju raznih turističkih usluga.

U suradnji s našim istaknutim poslovnim partnerima nudimo niz administrativnih usluga, pravno rješavanje vlasničke dokumentacije, kao i uknjižbu prava vlasništva kod kupoprodaje nekretnina, zatim usluge projektiranja, procjenu realne tržišne vrijednosti za nekretninu, konzulting i dr.

Pored toga nudimo i usluge informiranja o raznim stambenim i hipotekarnim kreditima kao i o uvjetima osiguranja.

Ističemo vrlo dobru poslovnu suradnju s nekoliko hrvatskih agencija za promet nekretnina, kao i nekoliko naših inozemnih partnera.

Od osnivanja se neprekidno razvijamo i unapređujemo naš način rada,nastojimo svoje djelatnosti obavljati savjesno, pošteno i profesionalno, što mogu potvrditi i naši brojni klijenti.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u našu stručnost i dugogodišnje iskustvo.

Za naše kupce tražimo najpovoljnije uvjete prodaje, a uz to bavimo se i marketinškom podrškom. Ukoliko kupujete nekretninu, u mogućnosti smo Vam garantirati potpunu pravnu i tehničku ispravnost svih objekata iz naše ponude. Po potrebi izrađujemo Vašu financijsku konstrukciju i pravno Vas pratimo do konačne realizacije kupnje i prijenosa vlasništva.

Na sve navedene cijene iz naše ponude uključena je agencijska provizija 3%, osim u iznimnim slučajevima kad je dogovoreno drukčije.